slideshow 1

 

Eötvösös sikerek az aerobic diákolimpián

A közelmúltban Szarvason került megrendezésre az Aerobik Diákolimpia Döntője. Iskolánkban egyre népszerűbb és több követőre talál ez a sportág. A döntőben idén 19 diák képviselte a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános iskola és Gimnáziumot.

 

A lányok egész tanévben sokat edzettek, hogy teljesüljön a céljuk, s eljussanak a döntőbe. Többségük csak idén kezdett versenyezni, így eredményeik még kimagaslóbbak, elismerésre méltóak. A versenyző diákok különböző kategóriákban - egyéni, páros, trió és csapatversenyeken - mérettetek meg magukat. A korábban Makón lebonyolításra kerülő elődöntőhöz hasonlóan a szarvasi döntőben is komoly és szép sikereket értek el a gyakorlósok.

 

 

Eredményeink: 1. helyezett - Antalóczi Nóra,Deme Zsófi,Kegye Anna,Lipők Anna, Piros Vivien, Vadas Zsuzsanna - CHUP2 csapat. 2. helyezett - Bretka Dorina, Marosvölgyi Virág, Mitercsák Enikő, Mitercsák Eszter, Révész Regina, Rudi Zsófia, Tóth Dorina - CHUP2 csapat. 2. helyezett – Szepesi Dorina – SAUP1 egyéni. 3. helyezett – Szepesi Míra Vanda, Kovács Eszter – SAUP3 páros. 4. helyezett - Szepesi Gréta, Csépke Szinta és Sárosi Kira - BAUP2 trió. 6. helyezett - Szepesi Gréta és Sárosi Kira - BAUP2 páros. 13. helyezett – Kovács Eszter - SAUP3 egyéni. 14. helyezett – Szepesi Míra Vanda - SAUP3 egyéni.

(Jenei Andrea, Tóth Tamás; fotók: Takácsné Gaál Krisztina)

 


 

2016, Nyiregyhaza