slideshow 1

Avatóünnepség és sportpályaátadás az Eötvösben

2018. november 29-én ünnepség keretében adták át a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium infrastrukturális fejlesztéseit melyet a „A Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című, FOP-4.1.3-17-2017-00128 számú projekt keretében valósított meg az intézmény.

 

Az iskola aulájában rendezett ünnepségen először az iskola diákjainak kulturális és sport műsorát tekinthették meg a résztvevők, majd a fejlesztés céljait és eredményeit ismertette Dr. Komáromi István az iskola igazgatója, a projekt menedzsere.

        

Ezt követően az iskola eredményes sportólói, diákjai, illetve a projektben közreműködők számára emléklapot adtak át, amit az ünnepélyes szalagátvágás követett. A nemzeti színű szalagot, mellyel a felújított sportlétesítményeket, infrastrukturális fejlesztéseket jelképesen átadták Vassné dr. Figula Erika, a Nyíregyházi Egyetem rektora, valamint Dr. Komáromi István az iskola igazgatója vágta át.

 

 


 

2016, Nyiregyhaza