slideshow 1

Az Eötvös Gyakorlóiskola tornászai az „ A” kategóriában is dobogón

Április 27- én Budapesten került megrendezésre a Torna Diákolimpia Országos Döntője „A” kategóriában. A komoly felkészülés meghozta a várt eredményét a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorlóiskola patinás múltra visszatekintő tornászainak, hiszen a II. korcsoportban az Eötvös tehetségei ismét a dobogó második fokára állhattak fel.

A IV. korcsoportban csapatunk, szoros versenyben mindössze 0.7 ponttal csúszott le a dobogóról. Sajnos mindkét csapatból sérülés és betegség miatt hiányzott egy meghatározó versenyző, a „kicsiknél” Yaacov Yarden kisebb műtéten esett át, a „nagyoknál” pedig Magyar Zsombor bokaszalag sérülés miatt volt kénytelen kihagyni a versenyt. Összességében, az idei Országos Döntőkben az Eötvösös tornászok hat éremmel, és több értékes helyezéssel öregbítették intézményük hírnevét.

 


Nagy József (Fotó: saját felvétel)

Az első sorban a 4. helyezett csapat jobbról balra: Molnár Levente, Polyák Dominik, Gurály Tamás, Rontó Milán, Vadas Vince. A második sorban az ezüstös csapat: Bora Máté, Szűcs Áron, Yaacov Tomer, Váczi Levente, Gurály Zalán és edzőjük Nagy József testnevelő

 


 

2016, Nyiregyhaza