slideshow 1

Gólyatábori emlékek

A Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Önkormányzati Testülete idén is megrendezte az elsős hallgatók számára a Gólyatábort.  A tapasztalatokról Nagy Arabella Henrietta az egyetemi HÖT elnöke tájékoztatta honlapunkat.

"A várakozásunkhoz képest sajnos kevesebb hallgató vett részt a táborban, de ez a jó hangulatot, a fantasztikus csapatszellemet és a felejthetetlen élményeket egyáltalán nem csorbította. Új helyszínül Ceglédet választottuk, ami igaz, hogy kicsit távolabb volt, mint a megszokott helyszínek, de ki szerettük volna "zökkenteni" a gólyákat Szabolcs megyéből. A hagyományokhoz híven 5 napig ismerkedtek, vetélkedtek és múlatták az időt az elsősök. Volt ott minden a közösségi szellemet építő játékos program: buborékfoci, Coca-Cola-"párnacsata", zászlófestés, csapatinduló írás, éneklés, játékok, előadások... A Ceglédi Gyógyfürdő közelségének köszönhetően újító programként bekerült a repertoárunkba egy közös délutáni strandolás, ahol a gólyák szintén nem unatkozhattak." - emlékezett vissza a HÖT-elnöke.

   

A szórakoztató programok mellett meglátogatta a gólyákat az egyetem vezetése és néhány egyetemi egység, intézet oktatói, munkatársai is, így oktatási és tanulmányi ügyekről, hasznos tanácsokról, az egyetem életéről és rendezvényeiről, hazai és nemzetközi pályázati, gyakorlati tapasztalatszerzési lehetőségekről, a duális képzésről és a most induló tehetséggondozó pályázati programokról is szó esett.

 


 

2016, Nyiregyhaza