slideshow 1

 

Karriernap a Nyíregyházi Egyetemen

A Nyíregyházi Egyetem a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályával együttműködve 2018. május 15-én (kedden) 10:00 és 15.00 óra között rendezi meg 13. Karriernapját (állásbörzéjét) az intézmény „A” épületében. Az esemény belépődíj nélkül látogatható.

A több mint húsz hazai kiállító, több tucat állásajánlattal, tanácsadással, tájékoztatóval várja a vendégeket. Próbainterjúkon és karriertanácsadáson is részt vehetnek a vendégek, a színpadon szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, cégbemutatókkal kívánnak a szervezők segíteni, tanácsot adni az álláskereső fiataloknak és a munka világába visszatérni vágyó idősebbeknek is.

Kísérőprogramok: (Bessenyei Aula, nagyszínpad) 10:00 Megnyitó, köszöntő beszédek. 10:30 Karrierépítési előadás és kerekasztal a kiállító cégek képviselőivel és munkaerőpiaci szakértőkkel. Téma: Karrier - szakma - duális képzés - diploma. 11:30 Előadás: a LEGO Manufacturing Kft. bemutatása. 12:00 Előadás: Marketingkommunikáció - Mire figyeljen az álláskereső? Modern online karrieroldalak. 12:30 A kiállító cégek előadásai, bemutatkozások. 13:00-14:00 Természettudományos Show - fizika kísérletek. 15:00 Zárás.

Folyamatos programok a Bessenyei Aulában: próbainterjúk, karrier-tanácsadás; nemzetközi ösztöndíjak, Erasmus+ és Campus Mundi ösztöndíjak; duális képzési sarok (tájékoztatók, beszélgetések); katonai bemutatók, toborzás; idegennyelvi tesztek kitöltése, nyelvtanulási tréning; LEGO bemutató, játékok, nyeremények; Önéletrajz-írási tanácsadás, játékok; jogi tanácsadás (munkajogi tájékoztatás); mentálhigiénés tanácsok; karrierépítési tanácsadás.

 


 

2016, Nyiregyhaza