slideshow 1

Kitüntetések a Pedagógusnapon

A Nyíregyházi Egyetem, valamint a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 2018. június 4-én délután tartotta meg Pedagógusnapi ünnepségét az intézmény nagyelőadótermében.
 
Az eseményen ünnepi beszédet mondott Kovács Emese IV. évfolyamos, tanító szakos hallgató mondta, ezt követően került sor a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium diákjainak és tanárainak műsorára.
 
Az intézményi pedagógusnapi ünnepségen Vassné dr. Figula Erika, az egyetem rektora oklevéllel ismerte el a közeljövőben nyugdíjba vonuló dolgozók munkáját. Köszönettel az intézményben végzett közmegbecsülésre méltó munkájukért díszoklevelet vehettek át.
 
Ezt követően került sor a Nyíregyházi Egyetem Szenátusa által adományozott Vezető pedagógus cím valamint az Eötvös Plakett és Oklevél átadására.
 
A Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium nevelőtestülete által adományozott kitüntetések Dr. Komáromi István igazgató úr adta át. Eötvös Arany Emlékérem és Az eseményen jelentették be, hogy a 2017/18-as tanévben két pedagógus kapott kiemelkedő munkájáért külső elismerést. A közelmúltban tartotta a Magyar Testnevelő Tanárok Egyesületének Megyei Szervezete évi közgyűlését. Itt értékelték az elmúlt évi tevékenységüket és kitüntetések átadására is sor került.
 
"Az év testnevelője 2018 - Tatos István díj" elismerésben részesült Nagy József, az Eötvös Gyakorlóiskola testnevelő tanára kiemelkedő testnevelői és edzői tevékenységéért. Sarka Lajos eddigi munkája, a kémiatanításban elért eredményei, a kémia tantárgy megszerettetéséért tett törekvései, fiatalabb és idősebb tanítványai körében végzett áldozatos tevékenysége elismeréseként a „Kiváló Felkészítő – Tehetséggondozó Tanár Díj”-at vehette át a Nyíregyházi Pedagógiai Oktatási Központtól.
 
Az eseményen készült további fotókat a Nyíregyházi Egyetem honlapjának képtárában tekinthetik meg az érdeklődők.
 

 


 

2016, Nyiregyhaza