Munkatársak

Késmárki Krisztina Késmárki Krisztina  felnőttképzési szakmai vezető

A BGYTF-en végzett magyar – mûvelődésszervező szakon 1995-ben. Egyetemi diplomát 1999-ben szerzett a JPTE Művelődési és Felnőttképzési
menedzser szakán. 2009-ben végzett a Nyíregyházi Főiskola magyar MSc szakán. 2014-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán közoktatási vezető szakvizsgát tett.

A KTI alapítása (1997) óta dolgozik a Nyíregyházi Főiskola, ma Nyíregyházi Egyetem felnőttképzési egységében, amelynek szakmai munkáját, valamint EU-s pályázati projektek tervezését és végrehajtását koordinálja. 2015. júliusától az Erasmus+ programok mobilitás szervezési feladataiban is közreműködik.

 

  • e-mail: kesmarki.krisztina@nye.hu
    Telefon: 2803-as mellék
Grexa Attila Grexa Attila
közgazdász-előadó
A Nyíregyházi Főiskola gazdálkodási szakán, közigazgatási szakirányon végzett 2001-ben. 2002-ben mérlegképes könyvelői végzettséget szerezett. A Képzési és Továbbképzési Intézetben 2003-tól dolgozik. 2006-tól a Budapesti Corvinus Egyetem Részidős Egyetemi Képzésén vett részt közgazdász szakon, az államvizsga teljesítése folyamatban van. Angol C típusú középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.
A HSZK – Felnőttképzési Csoportban gazdasági ügyintézői feladatok mellett oktatásszervezési, vizsgáztatói (jegyzői) feladatokat lát el, részt vesz a pályázatok készítésében, valamint 2010. decemberétől a főiskola egyik spin-off cégének ügyvezetője.

  • e-mail: grexa.attila@nye.hu
    Telefon: 2622-es mellék

Korábbi munkatársaink:

Dr. Jeney István Dr. Jeney István
alapító, korábbi intézetigazgató (1997-2012)

Béres Tamás (szociológus,  a KTI oktatásszervezője, marketing vezetője,  valamint a KTI-ben létrehozott Főiskolai Tükör és Campus Rádió szerkesztője volt)

Élesné Asztalos Zsuzsanna (az egység oktatásszervezője volt, valamennyi képzési program és vizsga szervezésében részt vett)
Gál Ottó (oktatásszervezőként, valamint a Campus Rádió főszerkesztőjeként dolgozott a KTI-ben)
Matyasovszki Edit (Campus Rádió szerkesztő)
Papp Róbert (Campus Rádió vezető technikus)
Pócsi István (Campus Rádió szerkesztő)
Tumpek András (a KTI oktatásszervezője, szakmai fordítója, nemzetközi pályázat koordinátora volt)

Drenyószki Zita (ügyintézőként dolgozott a KTI-ben)