Munkatársak

Dr. Jeney István Dr. Jeney István
alapító, korábbi intézetigazgató (1997-2012)
Késmárki Krisztina Késmárki Krisztina  felnőttképzési szakmai vezető

A BGYTF-en végzett magyar – mûvelődésszervező szakon 1995-ben. Egyetemi diplomát 1999-ben szerzett a JPTE Művelődési és Felnőttképzési
menedzser szakán. 2009-ben végzett a Nyíregyházi Főiskola magyar MSc szakán. 2014-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán közoktatási vezető szakvizsgát tett.

A KTI alapítása (1997) óta dolgozik a Nyíregyházi Főiskola, ma Nyíregyházi Egyetem felnőttképzési egységében, amelynek szakmai munkáját, valamint EU-s pályázati projektek tervezését és végrehajtását koordinálja. 2015. júliusától az Erasmus+ programok mobilitás szervezési feladataiban is közreműködik.

 

  • e-mail: kesmarki.krisztina@nye.hu
    Telefon: 2803-as mellék
Grexa Attila Grexa Attila
közgazdász-előadó
A Nyíregyházi Főiskola gazdálkodási szakán, közigazgatási szakirányon végzett 2001-ben. 2002-ben mérlegképes könyvelői végzettséget szerezett. A Képzési és Továbbképzési Intézetben 2003-tól dolgozik. 2006-tól a Budapesti Corvinus Egyetem Részidős Egyetemi Képzésén vett részt közgazdász szakon, az államvizsga teljesítése folyamatban van. Angol C típusú középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.
A HSZK – Felnőttképzési Csoportban gazdasági ügyintézői feladatok mellett oktatásszervezési, vizsgáztatói (jegyzői) feladatokat lát el, részt vesz a pályázatok készítésében, valamint 2010. decemberétől a főiskola egyik spin-off cégének ügyvezetője.

  • e-mail: grexa.attila@nye.hu
    Telefon: 2622-es mellék
Drenyószki Zita Drenyószki Zita
ügyintéző, adminisztrátor
A HSZK – Felnőttképzési Csoport ügyintézője.
A Nyíregyházi Főiskola Gazdasági és Társadalomtudományi Kar andragógia szakán, személyügyi szervező szakirányon végzett 2012. januárjában.
A HSZK Felnőttképzési Csoportban feladata az ügyviteli és adminisztrációs feladatok az ellátása.

  • e-mail: drenyoszki.zita@nye.hu
    Telefon: 2594-es mellék

Korábbi munkatársaink:
Béres Tamás (szociológus,  a KTI oktatásszervezője, marketing vezetője,  valamint a KTI-ben létrehozott Főiskolai Tükör és Campus Rádió szerkesztője volt)

Élesné Asztalos Zsuzsanna (az egység oktatásszervezője volt, valamennyi képzési program és vizsga szervezésében részt vett)
Gál Ottó (oktatásszervezőként, valamint a Campus Rádió főszerkesztőjeként dolgozott a KTI-ben)
Matyasovszki Edit (Campus Rádió szerkesztő)
Papp Róbert (Campus Rádió vezető technikus)
Pócsi István (Campus Rádió szerkesztő)
Tumpek András (a KTI oktatásszervezője, szakmai fordítója, nemzetközi pályázat koordinátora volt)