Akkreditált pedagógus továbbképzés

Kedves Kolléganő! Kedves Kolléga!

A Hallgatói Szolgáltató Központ – Felnőttképzési Csoport nevében köszöntöm Önt, és ajánlom figyelmébe a 2016-2017. évre érvényes pedagógus-továbbképzési programkínálatunkat. Tájékoztató kiadványunk akkreditációval rendelkező továbbképzési programokat tartalmaz, amelyek tartalmát az egyetem oktatói és szakemberei korszerűsítik, s az Önök igényeihez alakítják.

Tájékoztató a pedagógus-továbbképzési programokról 2016-2017. tanév

A kurzusok időtartamát órákra bontva határoztuk meg. A konzultációk általában péntek délutánonként, illetve szombati napokon zajlanak, a programfelelősök és a képzésben résztvevők megegyezése szerint. A képzés helyszíne általában a Nyíregyházi Egyetem, de távolabbi településeken megfelelő számú jelentkező esetén, külön megállapodás alapján kihelyezett tanfolyamokat is lebonyolítunk. A Hallgatói Szolgáltató Központ Felnőttképzési Csoportja az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakképzéseket is indít.
Tekintve, hogy a pedagógusok számára kötelező továbbképzés követelménye emelt szintű OKJ-s szakképesítés megszerzésével is teljesíthető, ajánljuk, hogy az OKJ-s képzési kínálatot is tekintsék meg.

Pedagógus-továbbképzéseinket az év bármely szakában, a megfelelő csoportlétszám elérése után indítjuk. Az egyes továbbképzési programokról a Felnőttképzési Csoport munkatársaitól, illetve a tájékoztató oldalakon megjelölt szakmai felelős oktatóktól kérhet részletes információt, az alábbi címen:

Nyíregyházi Egyetem
Hallgatói Szolgáltató Központ – Felnőttképzési Csoport
4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/B,   B épület 176/B
Telefon: 42 599 421
Fax: 42 402 482
E-mail: grexa.attila@nye.hu
Internet: http://www.kti.nyf.hu/

Munkájához sikereket kívánva üdvözlöm:

Késmárki Zoltánné
felnőttképzési szakmai vezető

Nyíregyháza, 2016. október
A mindenkori aktuális kínálatról érdeklődjön személyesen irodánkban, telefonon a
42-599-421-es telefonszámon, vagy e-mailben a grexa.attila@nye.hu címen, Grexa Attila kollégánknál.