Számítógépes zeneszerkesztő műhely I-II.

A Nyíregyházi Főiskola Képzési és Továbbképzési Intézet, a főiskola Zenei Intézetével együttműködésben Számítógépes zeneszerkesztő műhelyt indít 2015 januárjában, neves hangmérnökök és zeneszerzők közreműködésével. A kurzusokat a szervezők olyan fiatalok számára ajánlják, akik érettségivel rendelkeznek, vagy már érettségi előtt állnak, alapszintű számítógép felhasználói ismeretekkel, és alapszintű angol nyelvtudással rendelkeznek, és szívesen tanulnának bele a számítógépes zeneszerkesztés és hangszerelés, vagy a számítógépes hangfelvétel és utómunka technikáiba.

DSC03549

A műhely a Nyíregyházi Főiskola Zenei Intézete által professzionális színvonalon felszerelt Zenei Informatikai Laborban valósul meg, 25 órás kurzusokkal, ahol közvetlen stílusban, mégis profiktól sajátíthatják el a résztvevők a saját hangszerelés, vagy saját demofelvétel készítéséhez szükséges alapismereteket.

DSC03550

Minden kurzushoz jár egy ajándék előadás is, amelyet a szakma jeles képviselői tartanak, az első műhelyek vendégei például az X FAKTOR dalainak hangszerelője, valamint a Mafilm Audio Kft. hangmérnöke.

Az első Zeneszerkesztő Műhely tervezett indulása 2015. január 10. Aki szeretne részt venni, itt talál részletes információt:

Számítógépes zeneszerkesztő műhely I.

Számítógépes zeneszerkesztő műhely II.