slideshow 1

Műszaki tudományos konferencia az egyetemen - meghívó

A Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottság Műszaki Szakbizottsága és a Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézete „Műszaki Tudomány az Észak-kelet Magyarországi Régióban 2017” címmel tudományos konferenciát szervez a Nyíregyházi Egyetemen (4400 Nyíregyháza, Kótaji út 9-11.) 2017. június 1-jén, csütörtökön.

A konferencia célja, hogy lehetőséget teremtsen Észak-kelet Magyarország egyetemei, így a Miskolci Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Pallasz Athéné Egyetem és a Nyíregyházi Egyetem műszaki tudományos kutatást folytató oktatói és kutatói számára az aktuális munkáik, legújabb kutatási eredményeik bemutatására, szakmai kérdéseik és felvetéseik megvitatására. – tudtuk meg a szervezőktől.

A konferencián az előzetes jelentkezések alapján 115 oktató és kutató vesz majd részt, 3 plenáris előadás, majd 10 szekcióban 95 előadás megtartására fog sor kerülni. A konferencián kilenc szekcióban, tématerületen (Anyagtudomány és technológia, Energetika, Gazdaságtudomány, Gépészet, gyártástechnológia, Informatika, Infokommunikáció, Környezet- és földtudomány, Repülőmérnöki tudomány, Logisztika és Mechatronika) folynak majd szakmai egyeztetések, hangzanak el előadások. Az ott elhangzott előadások írásos anyagai a Debreceni Akadémiai Bizottság Műszaki Szakbizottság Műszaki Füzetek című elektronikus kiadványában kerülnek megjelentetésre.
 

 


 

2016, Nyiregyhaza