slideshow 1

Nem csak a disznó sírt a böllérnapon

"Sír a disznó lent a faluvégen, Napkorona minden szegletében. Böllérverseny hirdettek a héten, a gazdáknak nagy-nagy örömére” - énekelte Roberto, a mulatós masszõr a népszerû szabolcsi eseményen. A kiváló dalra a hatodik alkalommal - a Hallgatói Centrum Kht. szervezésében - megrendezett esemény résztvevõi közül több százan azonnal a színpad felé siettek. Érdekes, volt olyan is, aki a finom falatokat is otthagyta csak azért, hogy élõben lássa a fiatal elõadót. A böllérverseny óriási pressztízzsel bír, így nem csoda, hogy rengetegen voltak kíváncsiak 2007-ben is a jó hírû rendezvényre. Érdekes volt az is, hogy idén a három nyíregyházi kereskedelmi rádióból egy sem hiányozhatott… Mindenki fontosnak tartotta, hogy ott legyen, kitegyen magáért, a cégért és a hallgatókkal, a partnerekkel eltöltsön egy kellemes napot. DJ Hajnal, a népszerû lemezlovas sem hiányozhatott az eseményrõl, ám ezúttal nem a legjobb trance zenéket, hanem a hurkákat és a kolbászokat pörgette, a dj-pultot, pedig a hentesasztal helyettesítette a gigadisznóvágáson. Jelentjük a hangulatfelelõs ebben a szerepkörben is helytállt

A színpadon délután a  Z’Zi Labor az asszonykórussal alapozta meg a hangulatot, majd jött Magyarország egyetlen mulatós masszõre, Roberto, aki táncoslányaival és szintetizátorosával lépett színre. A különleges képességekkel rendelkezõ masszõr külön dalt is írt a böllérverseny alkalmából. A remekbe szabott intro után természetesen ezzel kezdte a programját, majd hõsszerelmes oldaláról is bemutatkozott, a Te vagy címû dal elõadásával.

Elárulta, hogy a romantikus dal egykori barátnõjének írta, akibe nagyon szerelmes volt. Állítását a "Te vagy a fény nekem az éjben, Te vagy minden napsugár, Te vagy nekem az élet, ne félj vigyázok rád.” sorok tökéletesen igazolják. Gyönyörû szerelmes dal azonnal „meghozta” hatását, ez a mellettem lévõ fiatal páron látszott, egymást nyakába borulva zokogtak. Remek muzsika volt, köszönjük Roberto - mondta a szõke hajú lány. 

A februárban megjelenõ CD-jérõl elõadta az Inni kéne és mulatni címû számot is, amely abszolút passzolt az „evõs-ivós” eseménybe.

A programban Bódi Csaba és Nótár Mary, Homonyik Sándor, az MC Hawer és Tekknõ következett. Az esemény zárásaként a csinos lányok alkotta hegedûtrió a Grácia Zenekar húzta el a vendégek nótáját.

A szervezõk és a vendégek így búcsúztak: jövõre, veletek ugyanitt a hetedik böllérversenyen.

- Bíró Zsolt -

További képek a Szabolcsbuli hu site-on

 


 

2016, Nyiregyhaza