slideshow 1

 

Egyetemünk is jelen volt a pályaválasztási kiállításon

Középfokú oktatási intézmények, gimnáziumok, felsőfokú oktatási intézmények, így természetesen a Nyíregyházi Egyetem is várta az érdeklődőket a Continental Arénában megrendezett „Dönts jól, jövőd a tét” című Pályaválasztási kiállítás két napján, október 11-12-én.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal által 18. alkalommal megrendezett eseményen idén 81 kiállító várja az érdeklődőket. A szervezők célja szerint az volt, hogy a pályaválasztás és pályakezdés előtt álló fiatalok a munkaerőpiacra történő belépésüket megelőzően hasznosítható információkra tegyenek szert életpályájuk megtervezéséhez. A rendezvény nyitóünnepségén részt vett dr. Simon Attila munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkár is, aki ellátogatott az egyetem standjához is Román István, megyei kormánymegbízott, Dr. Ulrich Attila, alpolgármester, Vinnai Győző és Petneházy Attila országgyűlési képviselők és Dr. Rezsőfi István főosztályvezető kíséretében, ahol Vassné dr. Figula Erika rektor és Ferencziné dr. Ács Ildikó oktatási rektorhelyettes tájékoztatta őket az egyetem jövő tanévben induló szakjairól, az intézmény jövőbeni terveiről.

A Nyíregyházi Egyetem és a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium közös standjához érkező érdeklődőket az intézmény munkatársai a következő tanévben induló szakokról, a duális képzésről, pedagógus továbbképzésekről, gimnáziumi képzésekről, valamint a 2017. december 6-án megrendezésre kerülő egyetemi felvételi Nyílt napról is tájékoztatták, illetve invitáltak minden vendéget az egyetem szakmai és kulturális programjaira.

 

     

 


 

2016, Nyiregyhaza