slideshow 1

Rangos elismerések Nagy József testnevelőnek

A közelmúltban, két önmagában külön külön is rangos elismerésben részesült Nagy József a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium testnevelője.
 
Nagy József 2000. szeptember 1-je óta tagja a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium nevelőtestületének. Nevéhez és szakmai munkájához fűződik a fiútorna, mint sportág beindítása és felmenő rendszerű meghonosítása intézményünkben. Szakmai és pedagógiai, s nem utolsósorban módszertani szempontból is magas színvonalú munkájának eredményeként az iskolában mára már kialakult egy minden korcsoportot átfogó torna tehetséggondozó rendszer és program. A befektetett munka gyümölcseként folyamatosan jöttek és jönnek is az igen szép eredmények, s nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezekkel az eredményekkel az Eötvös Gyakorlóiskola fiú tornacsapata felzárkózott a legjobbakhoz, s az országos élmezőnybe került.
 
Nagy József munkáját a Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Tagszervezete az által életre hívott és az idei tanévben is meghirdetett, Az Év Testnevelője 2018 Tatos István díjjal ismerte el, majd a Magyar Diáksport Szövetség „Magyar Diák Sportért” kitüntetésében részesült. E díjat Balogh Gábortól, a Magyar Diáksport Szövetség elnökétől vehette át Budapesten, 2018. május 31-én.
 

 


 

2016, Nyiregyhaza