slideshow 1

 

Rektorjelölti bemutatkozás

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatot írt ki a Nyíregyházi Egyetem rektori magasabb vezetői beosztásának ellátására. A pályázati kiírás a www.kozigallas.gov.hu internetes oldalon 2017. február 28-án jelent meg. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma egyúttal kezdeményezte a rektori pályázati kiírás megjelentetését az Oktatási és Kulturális Közlönyben, amely megjelent a közlöny 2017. évi 3. számában.

A rektori megbízás ellátására Vassné dr. Figula Erika főiskolai tanár nyújtott be pályázatot. A pályázat megfelelt a pályázatban előírt feltételeknek.

A rektorjelölt választó szenátusi ülést megelőzően a Szenátus titkára az egyetem valamennyi dolgozója és hallgatója számára fórumot hívott össze. Vassné Dr. Figula Erika, főiskolai tanár, 2017. május 23-án (kedden) délután a Nyíregyházi Egyetem Bessenyei Aulájában mutatta be elképzeléseit, válaszolt a jelenlévők kérdésére.

 

 

 
 

A rektorjelölt választó szenátusi ülés időpontja: 2017. május 30. (kedd) 14.00 óra. A rektorjelölt választó szenátusi ülés helye: a Nyíregyházi Egyetem tanácsterme (A/113.)

 


 

2016, Nyiregyhaza