slideshow 1

Teltház. Nyílt nap volt az egyetemen

Szórakoztató hallgatói műsorral, játékokkal, tájékoztató előadással, személyes tanácsadással, intézeti bemutatkozókkal az egyetem Kodály termében és standoknál is várták az egyetem oktatói, dolgozói és hallgatói a végzős középiskolásokat, szülőket, érdeklődőket a Nyíregyházi Egyetem felvételi Nyílt Napján, 2018. november 7-én, szerdán délelőtt. A programra zsúfolásig megtelt az egyetem B épülete.

 

A programok sorát az egyetemi hallgatókból álló Nyír1Flow, Nyíregyháza első és egyetlen street work out csapata kezdte. Pál Vilmos, Csernyik Viktor, Viczei Tamás, Balkányi Gábor, Vehovszki Bernadett és Kajdi Kitti izgalmas és látványos bemutatóval érdemelték ki a tapsot. Ezt követően Vassné dr. Figula Erika, az egyetem rektora köszöntötte a jelenlévőket, majd Nagy Arabella Henrietta, az egyetemi HÖT elnöke mutatta be a hallgatói programokat, beszélt a hallgatói élet szépségeiről.

 

Ritmikus gimnasztikai, szalag bemutatót adtak elő a Testnevelés és Sporttudományi Intézet végzős hallgatói: Bánházi Laura, Beck Martina, Gonda Viktória, Nyári Petra és Rivasz Andrea. Felkészítő tanáruk: Rajna Beatrix.

Végül Ferencziné dr. Ács Ildikó, oktatási rektorhelyettes tartott tájékoztató előadást a Nyíregyházi Egyetem által meghirdetett szakokról, a jelentkezés feltételeiről, adott hasznos tanácsokat a jelentkezéshez, a szak- és szakmaválasztáshoz.

 

   

Az eseményről készült fotókat az egyetem honlapjának képtárában is megtekinthetik az érdeklődők.

 


 

2016, Nyiregyhaza