slideshow 1

Jelentkezz TESO-nak az Erzsébet Táborokba!

Csatlakozz az ország legnagyobb táboroztatási programjának csapatához! Légy „tesó” és táboroztass a Balatonnál és Erdélyben! - így invitálták a Nyíregyházi Egyetem hallgatóit 2019. február 11-én az intézményben tartott tájékoztató előadásukon a táborok szervezői.

A programon az érdeklődők elsőkézből tudhattak meg minden fontos információt a táborokkal és a jelentkezéssel kapcsolatosan!

Kik a TESO munkatársak? - erre a kérdésre is választ kaphattunk az előadáson. A Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak, akik az izgalmas tábori programok megvalósításában segédkeznek. Fő feladatuk a táborozó gyermekek aktív foglalkoztatása, a napi programok előkészítése, valamint lebonyolítása. Ők az Erzsébet Táborok narancssárga pólós szuperhős-csapatának tagjai, akik azért dolgoznak, hogy minden ottalvós Erzsébet-táborba érkező gyermek csodálatos élményekkel gazdagodjon: ismeretterjesztő és kézműves foglalkozásokat tartanak, sportbajnokságokat, ügyességi versenyeket és tréfás játékokat rendeznek, kreativitásukkal és lelkesedésükkel színesebbé teszik a tábor életét, és mindenben segítenek, amiben csak tudnak.

 

 

Bővebb információ és jelentkezés: http://erzsebettaborok.hu/tesok/

 


 

2016, Nyiregyhaza