slideshow 1

Workshop és zenei fesztivál a Nyíregyházi Fõiskolán

A Kalamáris egyesület Információs Napot és Workshop-ot tart február 27-n, kedden a Nyíregyházi Fõiskola Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban, míg - új helyszínen - a Kom Omboban  ugyanezen a napon elektronikus zenei fesztivált tartanak.

A program célja a fiatalok megismertetése olyan lehetõségekkel, amelyek adottak mindenki elõtt, de nem tudnak róla.

Az érdeklõdõk a nemzetközi munkavállalásról, az Eurodeskrõl, illetve a „Gyerünk” kezdeményezésrõl is elõadásokat hallgathatnak meg, de szó lesz majd a Lippai János Mezõgazdasági Szakközépiskola diákjainak Holland szakmai gyakorlatáról is, valamint az EVS-rõl, vagyis az Európai Önkéntes Szolgálatról. A programok délután egy órakor kezdõdnek a „csokiban”, de az érdeklõdök már tizenegytõl részt vehetnek a szervezetek workshopjain.

Igényes elektromos zene bemutatása

A Kalamáris egyesülethez kapcsolódik a hír, hogy a nyíregyházi szervezet önkéntesei kedden és szerdán (február 27-28) egy, „Az Elektromosság Összeráz” címû programot szerveznek a fiataloknak. A rendezvény ingyenes, célja pedig az igényes elektromos zenei elõadóinak a bemutatkozási, rajongóinak pedig a szórakozási lehetõség.

A programok este hattól kezdõdnek, az elõadások és filmvetítések mellett VJ-k is szórakoztatják az érdeklõdõket. Fellép a Secta Chameleon, az Óperentzia, a T.Bali & ION (Moszkva tér zeneszerzõje), a Monchichi Potencia, a Kölyök, a Cooler, a Kennel 4400, és a Zomblaze. A ceremóniamester Farkas „Schulcz” Tibor lesz.

(ej)

 


 

2016, Nyiregyhaza