slideshow 1

Modellváltás: online fórumot tartott a kormánybiztos

Online tájékoztató előadás és fórum keretében beszélt az egyetemi modellváltás folyamatáról és a Nyíregyházi Egyetem jövőbeni feladatairól és lehetőségeiről Prof. dr. Stumpf István, a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos 2021. május 3-án az eseményre regisztrált intézmény polgároknak. 

Nyíregyháza is bekapcsolódik a Területi Innovációs Platformok országos hálózatába

Ünnepélyes keretek között írták alá 2021. május 4-én a Nyíregyházi Egyetemen a Területi Innovációs Platform (TIP) alapító dokumentumát, így újabb vidéki régió kapcsolódik be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal szakmai kezdeményezésébe. A TIP hálózata az egyetemek tudásbázisára alapozva nyit utat az innovációnak, új szemlélettel ösztönözve az információáramlást és a tudástranszfert, folyamatos együttműködési és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítva az adott térség innovatív szereplőinek. Az elmúlt két évben országszerte nyolc TIP alakult, amelyekhez eddig több mint 280 tag csatlakozott. 

Rendkívüli szenátusi ülés 2021. május 4-én

2021. május 4-én 11.00 órától az A épület 113-as számú tanácsteremben rendkívüli szenátusi ülés lesz. 

Napirendi pontok:
1. Előterjesztés a létrejövő Nyíregyházi Egyetemért Alapítvány felügyelő bizottságába történő tagdelegálásra.
2. Előterjesztés a Nyíregyházi Egyetem felesleges vagyontárgyai selejtezésének szabályzata elfogadására.

Sikeres angol nyelvi képzéseket valósítottak meg - Projektzáró Konferencia

NyEW Way – Lehetőségek és megvalósulás címmel tartottak projektzáró konferenciát a Nyíregyházi Egyetemen 2021. április 27-én, abból az alkalomból, hogy véget ért az EFOP-3.2.14-17-2017-000017 azonosító számú „NyEW Way- Az angol nyelvoktatás megújítása a Nyíregyházi Egyetemmel” című projekt. 

NYE-LEIS Online verseny - díjátadó

A Nyíregyházi Egyetem LEGO Education Innovation Studio márciusban lezárult online versenyének díjátadójára 2021. április 26-án került sor. A napokban összes résztvevő iskola megkapta oklevelét és a megérdemelt díjakat, ajándékokat.

 


 

2016, Nyiregyhaza