ÁLLAMTITKÁRI LÁTOGATÁS A TM KARÁCSONYI PROGRAMJÁN

allamtitkari

Ebben a tanévben a Nagycserkeszi Mikszáth Kálmán Általános Iskola adott otthont a Tanítsunk Magyarországért program Karácsonyi Ünnepségének. A december 16-ai programon részt vett Dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár és Dr.  Vinnai Győző Nyíregyháza 2. számú egyéni választókörzetének képviselője is. A nagycserkeszi gyerekek karácsonyi műsorral kedveskedtek a vendégeknek, majd Dr. György László Államtitkár Úr átadta a TM program ajándékát a mentorált gyerekeknek, amelyet a Nyíregyházi Egyetem mentoraival és a gyerekekkel folytatott kötetlen beszélgetés követett.  

Már a műsorban is megcsillantották zenei tehetségüket a tanulók, így nem volt meglepő, hogy hamar előkerültek a gitárok is. Dr. György Lászlónak sikerült néhány új fogást ellesni a tanulóktól, igy rögtönzött örömzenéléssel lepték meg a jelenlévőket.  A jó hangulatú programot egy közös fotózás zárta.  

Az egyetem oktatói és hallgatói köszönetüket fejezik ki a nagycserkeszi iskolai tanárainak és diákjainak, valamint a Tanítsunk Magyarországért program mentorainak az emlékezetes, meghitt karácsonyi programért - köszönte meg a szervezőmunkát dr. Baracsi Ágnes, a Nyíregyházi Egyetem TM koordinátora.

allam

allam

allamt

 

allamt