NYE hírek

Kutatók Éjszakája a Nyíregyházi Egyetemen

2023. szeptember 29-én, pénteken rendezik meg a Nyíregyházi Egyetemen a Kutatók Éjszakája programjait, melyre szeretettel várják a szervezők és az előadók az érdeklődőket. A több tucat előadás és bemutató foglalkozás közül biztosan mindenki talál az érdeklődési körének megfelelőt, hiszen a természettudományos kísérletezéstől, a műszaki tudományokig, a bölcsészettudományokon át a gazdaságtudományokig, illetve az egészségvédelemmel kapcsolatos és sportos programokig nagyon széles a kínálat. Az előadások, foglalkozások és laborbemutatók listáját itt olvashatják...

Félév nyitó buli

Szeretettel várnak mindenkit a szervezők a Lónyay Szakkoli, a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda és a HÖT által szervezett félévnyitó bulin kedden.
2023. SZEPTEMBER 26. (KEDD)
17:00-02:00
HELYSZÍN: MENZA

Ünnepi délután az egyetemen

Dr. Kiss Ferencet, a Nyíregyházi Egyetem Környezettudományi Intézetének főiskolai tanárát, illetve a 2023/24-es tanévben Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjban részesülő hallgatókat köszöntötték szeptember 19-én az intézmény dísztermében tartott ünnepi eseményen, sajtótájékoztató keretében. Az eseményen köszöntőt mondott Halkóné dr. Rudolf Éva kancellár.

II. Őszi Meseegyetem

A Magyar Népmeséért Alapítvány és a Nyíregyházi Egyetem Óvó- és Tanítóképző Intézete szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a II. Őszi Meseegyetem című rendezvényére.

Időpont: 2023. szeptember 28. (csütörtök) 10.00 óra

Helyszín: Nyíregyházi Egyetem, B épület nagyelőadó

Sikeres állásbörze az egyetemen

A munkavállalói és foglalkoztatói igények találkoztak ismét a Kelet-Magyarország és a Nyíregyházi Egyetem 2023. szeptember 13-ai állásbörzéjén, melyen több mint negyven kiállító cég és szervezet képviseltette magát. Munkáltatók, cég- és intézményvezetők ismertették az álláskereséshez fontos tudnivalókat, nyitott pozícióikat, karrierlehetőségeiket a hallgatóknak, diákoknak és leendő munkavállalóknak.

Meghívó: Kézzel lábbal - ismerkedés az orgonával

A Nyíregyházi Egyetem Zenei Intézetének Music Café című zenei rendezvénysorozata keretében 2023. szeptember 19-én (kedden) 14:00 órától tartják a Kézzel lábbal - ismerkedés az orgonával címmel Dr. habil. Szilágyi Gyula tart interaktív előadást a Magyarok Nagyasszony-társszékesegyházban.

További információk a NyE Zenei Intézet facebook oldalán és honlapján.

A belépés díjtalan.

Újra táncház az egyetemen

A Nyíregyházi Egyetem Zenei Intézete Bursza Táncházat rendez. Helyszín: Nyíregyházi Egyetem B épület, Mozaik terem. A táncot oktatja: Antal Roland. Időpont: 2023. szeptember 20. (szerda) 20:00-23:00. Muzsikálnak: a Nyíregyházi Egyetem Népzene Tanszékének hallgatói és oktatói. A belépés díjtalan!