Jónak lenni jó….

adomany

Igazi karácsonyi hangulatot élhettek át azok a vendégek és jószándékú adományozók, akik eljöttek a december 8-án a Nyíregyházi Egyetem parkjában lévő szökőkútnál tartott karácsonyi forgatagba. Forró tea, sütemények, kalácsok, kedves ajándéktárgyak sokasága fogadta az érdeklődőket. A program egyben jótékonysági vásár is volt, a szervezők a bevételt, az adományokat a Családok Átmeneti Otthonának ajánlották fel.

"Az egyetem munkatársai köszönetet mondanak az Alkalmazott Humántudományok Intézetének, a Nyelv- és Irodalomtudományi Intézetnek, a Környezettudományi Intézetnek, a Vizuális Kultúra Intézetnek, a Testnevelés és Sporttudományi Intézetnek, az Élelmiszerbiztonsági és fejlesztési csoportnak (AMKI), a Mentálhigiéné- és Esélyegyenlőségi Központnak, a Bessenyei György Pedagógusképző Központnak, a résztvevő kollégáknak, hallgatóiknak, hogy jótékonysági munkájukkal hozzájárultak karácsonyi adománygyűjtéshez. A Családok Átmeneti Otthonának nevében is hálásan köszönjük a rengeteg ruhát, játékot, édességet, amik összegyűltek a kollégák, hallgatók jóvoltából, és nem utolsó sorban azt az 53.000 Ft-ot, amely a jótékonysági vásárból folyt be" - tájékoztattak a program szervezői.

Az adományokat 2021 december 15-én adták át az otthon munkatársainak. A Nyíregyházi Egyetem dolgozói, oktatói, hallgatói remélik, rendezvényünkkel hagyományt teremtettek és jövőre más rászoruló szervezeteknek is megkönnyíthetjük az ünnepvárás időszakát. 

 

Áldott Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!