Meglestük, hogyan buliznak Szerbiában - nézd meg a partyvideónkat!

Hazánk feltörekvõ tehetsége, DJ Hajnal sokadszorra lépi át lemezlovasként Magyarország határát. A Szerbia fellépésére mi is elkísértük, csupán azért, hogy a helyszínen tekintsük meg, hogyan is mulatnak a kinti magyarok.

Jelentem: nem vallottak szégyent, a remek – fõként magyar nyelvû – dalokra jót pörögtek. A jó hangulatról bizonyítékot is hoztunk, amit egy közel 6 perces partyvideó formájában tekinthetsz meg.

- Nagyon meglepõdtem, hogy milyen szeretettel és lelkesedéssel fogadtak az emberek, illetve a házigazda DJ-k egyaránt - kezdi beszámolóját, a hazaérkezést követõen DJ Hajnal.

Szerbiában, Magyarországhoz képes nagyon korán, már 10 órakor elkezdõdnek a bulik, így nem sok ideje van nézelõdni a vendégnek..
- A megérkezést követõen egybõl a lemezjátszókhoz kellett ugranom és elkezdtem a szettet. A Tornjos nevû szórakozóhely Szerbia magyar lakta részének szívében található, ezért - vendéglátóim kérésére - nagyon sok magyar felvételt játszottam. Érdekesség, hogy elõször közönség elõtt most forgattam a Recycling 3-on rövidesen megjelenõ DJ Szatmári remixet a Mondd címû dalból.

A legnagyobb elismerés

A közönség, sikítással díjazta az átdolgozást, amely egy lemezpörgetõ számára a legnagyobb elismerést. A partizók a magyar felvételeken kívül inkább a hands up dalokat kedvelték. Az országban szabályozzák a klubok nyitva tartását, így már fél háromkor véget ért az buli.

A fergeteges buliról partyvideót készítettünk, amelyet Zeneletöltés rovatunkban megtekinthetõ. A kisfilmben látható egy DJ Noyz-zal (Szerbia népszerû bulifelelõsével) készült interjú is, amiben sok érdekességet elárul eddig munkájáról.

- Nagyon fárasztó volt az utazás, de ennyire jó hangulatú buliban és ennyire közvetlen közönséggel már régen találkoztam – zárta gondolatait a lemezlovas.

NÉZD MEG A VIDEÓT!

- bíró -

További zenei hírek a www.zene.hu site-on.