A Gazdálkodástudományi Intézet versenyfelhívása

Az MNB támogatásával a Nyíregyházi Egyetem Gazdálkodástudományi Intézete pénzügyi versenyt hirdet, melynek témája: „Örkény után szabadon… Egyperces gondolatok - Fókuszban a pénzügyi tudatosság”. A verseny célja: Az egyetemi oktatásban a pénzügyi és a vállalkozási ismeretek átadása rendkívül fontos, nélkülözhetetlen része a hallgatók szakmai fejlődésének. Ezt felismerve, kísérleti jelleggel, első alkalommal kerül megrendezésre a pénzügyi témájú verseny, melynek célja a pénzügyi tudatosság fejlesztése a fiatalok körében. Intézetünk kiemelt célja, hogy a hallgatók számára élményalapú módon tegye vonzóvá a pénzügyi és vállalkozói témákat. Mai, modern köntösben, a fiatalok igényeihez igazodva vennénk górcső alá a pénzügy sokszínű világát.

 

Feladat rövid ismertetése: A versenyzők feladata egy rövid videó, podcast készítése a témához kapcsolódva, melynek időtartama minimum 1 perc, maximum 3 perc. (Fontos a kommunikáció, kifejező képesség, megjelenítés és a szakmai tartalom.) Pl.: Pénz beszél..., Zöld pénzügyek, Fenntartható pénzügyek, Pénzügyi innovációk, Befektetések, Pénzügyek és vállalkozás stb.

A verseny egyéni és elsősorban a Nyíregyházi Egyetem GTI hallgatóit célozza, de örömmel várjuk az Egyetem más szakos vállalkozó szellemű hallgatóinak nevezését is.

Az elkészített videókat (linkeket) az ilcsik.bernadett@nye.hu emailcímre várjuk! A videó beérkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk.

Beküldési határidő: 2024. 05. 07.

Nevezési díj: Nincs

Díjazás: Jelentkezők számától függően az első három vagy hat helyezett kerül díjazásra.

 

gti_vereseny2024