Nyelvvizsgák a Nyíregyházi Fõiskolán

Érdemes sietni, mert a nyelvvizsgákra a jelentkezés határideje 2007 március 30-a.

Számítani lehet arra, hogy a munkaadó a nyelvtudás megítélésénél elõnyben részesíti az általa ismert - nagy valószínûséggel - nemzetközi nyelvvizsgákat, illetve ma már a diploma megszerzésének is elengedhetetlen követelménye valamely – az adott felsõoktatási intézmény által – elfogadott nyelvvizsga bizonyítványt szerezni. Erre nyílik lehetõség a Nyíregyházi Fõiskolán, ahol 2007. áprilisában államilag elismert nyelvvizsgákat tartanak.

ECL Nemzetközi Nyelvvizsgát rendeznek angol és német nyelvbõl, 2007. április 26. - D szintbõl (felsõfok), 2007. április 27. - B szintbõl (alapfok), 2007. április 28. - C szintbõl (középfok). Jelentkezni a Nyíregyházi Fõiskolán, az A épület 136/B irodájában lehet.

Ugyancsak angol és német nyelvbõl tehetnek nyelvvizsgát az érdeklõdõk az Idegen Nyelvi Intézetében. Ez szintén államilag elismert, ORIGÓ nyelvvizsga. Ez utóbbira jelentkezni a Nyíregyházi Fõiskola Idegen Nyelvi Intézetében lehet, a IV. Kollégium III. em. 301-es szobájában. Mindkét nyelvvizsgára a jelentkezés határideje március 30-a.