Egészségmegőrzés a mindennapokban

„A BETEGSÉGET NEM GYÓGYITANI, HANEM MEGELŐZNI KELL” MEGHÍVÓ EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS A MINDENNAPOKBAN CÍMŰ REGIONÁLIS TUDOMÁNYOS ISMERETTERJESZTŐ ELŐADÁSOKRA
A NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA, AZ EGÉSZSÉGVÉDŐ EGYESÜLET, A SZENT IMRE KATOLIKUS SZÜLŐK EGYESÜLETE
Tisztelettel meghívják az EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS A MINDENNAPOKBAN című regionális tudományos ismeretterjesztő rendezvényükre

A NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA,
AZ EGÉSZSÉGVÉDŐ EGYESÜLET,
A Szent Imre Katolikus Szülők Egyesülete
 
 
Tisztelettel meghívják az
EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS A MINDENNAPOKBAN 
című regionális tudományos ismeretterjesztő rendezvényükre 
 
A rendezvény helye:
NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA „C” épület 112. terem
                                     Nyíregyháza, Sóstói út 31/b.
 
A rendezvény ideje: 2010. május 27. (csütörtök) 10:00 óra
 
A rendezvény támogatói:
Nyíregyházi Főiskola
Westsik Vilmos Élelmiszer-ipari Szakközépiskola és Szakiskola
Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium
 
 
További információk:
Szent Imre Katolikus Szülők Egyesülete Tel: 42-440-798
 
 
A rendezvény programja:
 
 
Moderátor:    Dr. Olajos Judit főorvos, az Egészségvédő Egyesület elnöke 
 
 
10:00 - 10:20 Megnyitó és „Az egészség gondolata a szépirodalmi művekben”
                      címmel előadást tart Prof. Dr. Jánosi Zoltán az NYF rektora                     
 
 
10:20 - 10:45 Konfliktusok kialakulása, kezelésének lehetőségei
                       Előadó: Husztiné Hajdú Erika pszichológus
                     
 
10:45 - 11:20 Gyümölcs és zöldség alapú kemopreventív funkcionális
                       élelmiszerek
                       Előadó: Prof. Dr. Dinya Zoltán Dsc. NYF Agrár és Molekuláris
                       Kutató Intézet     
 
 
11:20 – 11:40 SZÜNET
                       Termékbemutató és kóstoló a Nyíregyházi Főiskola   
                       Agrár és Molekuláris Kutató Intézet és aWestsik Vilmos
                       Élelmiszer-ipari Szakközépiskola és Szakiskola által közösen
                       előállított egészséges életmódot szolgáló sütőipari termékekből
 
 
11:40 – 12:05 Környezet tudatos életmód
                      Dr. Kiss Ferenc NYF TTIK dékán,
                       Környezettudományi Intézet igazgató
                      
 
12:05 – 12:30 Génekbe írt örökletes információk
                       Előadó: Dr. Máthé Endre NYF Agrár és Molekuláris
                       Kutató Intézet Intézetigazgató