Kispál és a Borz a Nagyelõadóban tart elõadást, december 2-án

Csendes-ülõs Kispál koncert lesz december 2-án, szombaton a Nyíregyházi Fõiskolán. A fellépésen egy háromtagú vonós csapat egészíti ki a zenekart, biztosítva igazi „csendes-ülõs” hangzást a bemutatandó daloknak. A pécsi kötõdésû zenekar Nyíregyházi Fõiskolabeli fellépése klasszikus csendes-ülõs koncert lesz, az együttes évvégi turnéjának negyedik koncertje.

A hazai alternatív zene zászlóshajója, a Kispál és a Borz zenekar régi vágya teljesül idén decemberben. Bár már tavaly is összeállt egy csendes-ülõs turné, az azonban csak négyállomásosra sikeredett. Idén – mindenki örömére - már országos turné keretében mutatja be a - dobosában megújult - csapat ezt a mûsorát.

A csendes-ülõs formációban a zenekar alaptagjai mellett színpadra lép majd a Pál Utcai Fiúk frontembere, Leskovics Gábor és ütõsként Tóth Csülök Zoltán, a Kispál egyik korábbi dobosa. A turnén egy háromtagú vonós csapat egészíti ki a zenekart, biztosítva igazi „csendes-ülõs” hangzást a bemutatandó daloknak.

A fergetegesnek ígérkezõ koncert 21:00 órakor kezdõdik.

Jegyek kaphatók a Nyíregyháza, Sóstói út 31/b alatt található Campus Hotel és a Kollégium portáján. Elõvételben 1800 Ft-ért, helyszínen 2000 Ft-ért lehet megvásárolni a belépésre jogosító ticketteket.

- Bíró Zsolt -