Jövőbe mutató találkozások - Állásbörze az egyetemen

 
 
Az álláskeresők és a és foglalkoztatói igények jövőbe mutató találkozása volt a 2024. március 27-én megrendezett tavaszi Állásbörze a Nyíregyházi Egyetemen - hangzott el az eseményen. Az intézmény és a Kelet-Magyarország közös szervezésű programán több mint negyven kiállító cég és szervezet képviseltette magát. Munkáltatók, cég- és intézményvezetők ismertették az álláskereséshez fontos tudnivalókat, nyitott pozícióikat, karrierlehetőségeiket a hallgatóknak, diákoknak és leendő munkavállalóknak.
 
A sokszínű munkaerő-piaci kavalkádon több száz valós állás, nyitott pozíció, munkaerő-kölcsönző cégek, szakképzési centrumok iskolái, nyíregyházi és megyei vállalkozások, a Magyar Honvédség, a NAV, pénzintézetek és a vármegyei kormányhivatal vett részt. A campus A épülete előtt egy honvédségi sebesültszállító autót és harcjárművet is megnézhettek az érdeklődők, a kormányablak mobil buszában hivatali ügyeket is lehetett intézni, az aulába belépve pedig végigjárhatták az érdeklődők a szebbnél szebb és innovatív standokat - számolt be az eseményről a szon.hu.
 
Az esemény megnyitóján jelen volt Dr. Polgári András, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal főigazgatója, Seszták Oszkár a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Közgyűlés elnöke, Dr. Podlovics Roland, Nyíregyháza megyei jogú város alpolgármestere, Dr. Hárskuti János, a Nyíregyházi Egyetem elnöke, dr. Szabó György, rektor, Halkóné dr. Rudolf Éva, kancellár és Nyéki Zsolt a Kelet-Magyarország főszerkesztője.
 

 
Az eseményről készült fotókat megtekinthetik a Nyíregyházi Egyetem honlapjának képtárában:
 
További fotók az egyetem facebook oldalán:
 
A programról beszámolt a Kelet-Magyarország folyóirat és a szon.hu:
 
szon.hu weblapja további hírekkel: www.szon.hu 
 
Az állásbörzéről tudósított a Nyíregyházi Napló, a nyiregyhaza.hu és a Nyíregyházi Televízió is:
 
A nyiregyhaza.hu fotói: